Allaskasvipäivät

Tervetuloa Allaskasvipäiville Pinsiön Taimistolle 16.7-21.7.

Allaskasvipäivillä on hyvä tilaisuus tutustua kattavaan valikoimaamme kestäviä ja kauniita, kotimaisia lumpeita, sekä muita allaskasveja.

Tiesitkö että Pinsiön Taimisto myy ainoana maailmassa Suomalaisia lumpeita?

Tapahtumassa on oppaana lummespesialistimme Tapani. Tapanilla on vuosikymmenien kokemus allasrakentamisesta ja vesikasvien kasvatuksesta. Hän jakaa asiantuntevia vinkkejä ja opastaa kasvien valinnassa.

Tapani on allaskasvipäivien aikaan paikalla ti 17.7.–su 21.7.

”Kukinta on upeinta lämpimänä kesänä,” sanoo Tapani. Kukintaan vaikuttavat myös lannoitus ja juurakoiden jakamistarve, ja lajikkeissa on eroja.

Lumpeet viihtyvät ja kasvavat hyvin, jos ne saavat 5-6 tuntia aurinkoa päivässä. Ihanteellinen veden syvyys altaassa on noin 40-100 cm, ja lumpeita voi kasvattaa myös istutuskoreissa. Tärkeintä on, että lehdet ylettyvät kellumaan veden pinnalla.

Katso lumpeiden valikoima tuotekuvastostamme.

Pinsiön myytävät lumpeet ovat kestäviä, Suomessa pitkään kasvaneita ja talvehtineita lajikkeita.

Esimerkiksi kurjenmiekat, rentukka, kuunliljat, rantakukka, suikeroalpi sekä purppurapunalatva sopivat hyvin altaan lähelle, luoden kauniin ja harmonisen kokonaisuuden.

Katso koko allaskasvien valikoima tuotekuvastostamme!

Valkoinen lumme
Valkoinen lumme
Altaiden erikoisosaaja Tapani
Altaiden erikoisosaaja Tapani

Suihkulähde on loistava tapa tuoda ylellisyyttä puutarhaanSuihkulähde

Voit sijoittaa suihkulähteen kauniiseen perennapenkkiiin tai luoda siitä itsenäisen keitaan. Valikoimastamme löydät erilaisia suihkulähteitä, jotka sopivat eri tyyleihin, sekä isoihin ja pieniin  pihoihin. 

Meiltä löydät kaiken tarvittavan vesiaiheen tekoon. Aaltaat, suodattimet, pumput ja muut allastarvikkeet löytyvät hyllystä. Jos tarvitsemasi tuotetta ei ole saatavilla, tilaamme sen nopeasti maahantuojalta. Tarjoamme sekä valmiita altaita että muovia ja kumia altaan tekoon. Lisäksi saatavilla on valmiita suihkukaivoja, jotka ovat helppoja asentaa.

Katso allastuotteiden valikoima tuotekuvastostamme!

Allaspäivien tarjous

Suihkukaivo Acqua Arte Orange tarjoushintaan 180,- / kpl (norm.280,-)

Valmis vesiaihe pihaan, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Lisää vain vesi ja sähkö.Kaunis kestävä keraaminen ruukku (21*31*26cm).900l/h pumppu, pohja-astia 40l, 32,5*40*40cm. Maadoitettu johto, 9m.

 

Näyttelypuistosta ideoita

Tervetuloa tutustumaan myös ainutlaatuiseen näyttelypuistoomme, joka on taimistomme erikoisuus. Laaja näyttelypuistomme tarjoaa inspiroivia ideoita ja vaihtoehtoja tuotteidemme käyttöön. Voit kiertää yli 6000 neliömetrin alueella, jossa esittelemme runsaasti erilaisia kasveja, allastuotteita, kivituotteita, katemateriaaleja ja paljon muuta. Näyttelypuistosta löydät konkreettisia esimerkkejä siitä, miten voit hyödyntää tuotteitamme puutarhasi suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisää kuvia näyttelypuistosta löydät täältä!

Tule nauttimaan allaskasvipäivien tarjonnasta, hae ideoita ja hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit puutarhanhoitoon!

Pinsiön Taimistolla on Pirkanmaan runsaimmat taimivalikoimat  ja aidosti asiantuntevaa palvelua.