Tilaaminen ja varaaminen

Taimistolta voit tilata taimia.

Keväisin ja syksyisin myytävät avojuuriset aitataimet myydään enimmäkseen etukäteistilausten mukaan. Keväisin avojuuritaimia on saatavilla suurinpiirtein huhtikuusta toukokuun loppuun. Syksyisin niitä on saatavilla lokakuun puolen välistä marraskuulle. Riippuen säistä. Avojuurisia käsitelllään vain lepotilaisina.

Omat havukasvimme nostellaan paakkutaimiksi keväisin toukokuussa ennen kuin ne lähtevät kasvuun, osa myydään heti tilausten mukaan ja osa ruukutetaan kesämyynteihin taimipihalle. Syksyisin elo-syyskuussa nostamme pellosta vain etukäteen tilattuja havuja.

Keväisin myymme edullisesti paakkutuijia jotka tilataan etukäteen. Taimet saapuvat meille yleensä huhtikuun puolesta välistä huhtikuun loppuun,  jolloin asiakkaat noutavat ne heti tai kotiinkuljetamme.

Kauden aikana voit tilata/varata myös myymälästä löytyviä taimia. Voimme laittaa ne sivuun valmiiksi noutoa varten tai myös kotiinkuljettaa haluttuna ajankohtana. Näin varmistat että saat juuri ne kasvit ja juuri silloin kun niitä tarvitset. Käytäntömme näissä on etukäteismaksu sekä lyhyet varausajat. Puhelimessa emme ota vastaan varauksia taimipihan taimista ilman etukäteismaksua.

Voimme myös mahdollisuuksien mukaan tilata meille perusvalikoimamme ulkopuolelta taimia muilta taimistoilta, esimerkiksi joitain tietyn lajikkeisia omenapuita, muita erikoisuuksia tai vaikkapa isompi määrä metsitystaimia. Jos etsit jotain tiettyä kasvia etkä löydä sitä valikoimistamme, kysy myyjältä voisiko kyseistä kasvia tilata.

Tilaa taimet meiltä joko myymala@pinsiontaimisto.fi tai soittamalla 03-3122 2510

Tilaamiseen voit myös käyttää tarjouspyyntölomakettamme joka löytyy katalogistamme täältä