Tilaaminen ja varaaminen

Tervetuloa myymäläämme!

Paras tapa hankkia mieleisesi taimet, on ostaa ne paikan päältä. Taimipihan myyjämme auttavat mielellään valinnoissasi ja antavat ammattilaisen neuvot ostamiesi taimien hoitoon. Saat henkilökohtaista palvelua ja näet tuotteet itse.

Tukkuasiakas?
Ota yhteyttä tukkumyyntiimme täältä.


Tilaaminen, nouto tai kotiinkuljetus

Voit myös tilata taimia etukäteen. Tilaa taimet meiltä sähköpostitse myymala@pinsiontaimisto.fi tai soittamalla 03-3122 2510. Taimilistan pääset tekemään tuotekuvastossamme ja me keräämme taimet listasi mukaan sinulle valmiiksi. Taimitilaukset laskutamme etukäteen. Pienin tilattava määrä on 300 €. Valmiiksi kerätyt taimet voit noutaa myymälästämme. Taimet tulee noutaa viimeistään kahden viikon kuluessa tilauksesta.
Katso tästä linkistä: ETÄMYYNTIEHDOT JA TAIMITAKUU_2024

Jos et pääse noutamaan taimia itse, voimme järjestää toimituksen kuljetuspalveluidemme kautta.
Lue lisää kuljetuksistamme tästä.

Avojuuriset taimet sekä paakkutaimet tilataan ennakkoon. Alta löydät tietoa taimista, sekä ostamisen ajankohdista.

Avojuuriset aitataimet

Avojuurisia aitataimia on myynnissä keväisin sekä syksyisin. Keväällä taimia on saatavilla huhtikuusta toukokuulle taimierien riittävuyyden mukaan. Syksyisin avojuurisia taimia on saatavilla loka-marraskuussa.
Avojuurisia taimia käsitellään vain lepotilassa, koska silloin ne ovat kestävämpiä siirron ja istutuksen aikana. Avojuurisista taimista voit lukea lisää täältä.

Havukasvien paakkutaimet

Havukasveja nostetaan pellosta paakkutaimiksi keväisin toukokuussa ennen kuin ne lähtevät kasvuun. Osa taimista myydään heti tilausten mukaan ja osa ruukutetaan astiataimiksi taimipihalle. Kun tarvitset isomman erän oman tuotannon havuja, nostamme ne pellosta tilauksen mukaan. Kun tilaus on maksettu, nostamme taimet pari päivää ennen toimitusta ja pakkaamme ne lähtövalmiiksi. Lue lisää edullisista kuusiaidan taimistamme täältä.
Syksyisin nostamme pellosta vain etukäteen tilattuja havuja.

Tuija 'Brabant' 200–225 cm

Ennakkotuijat

Keväisin myymme edullisia tuijien paakkutaimia ennakkoon. Ennakkoon maksetut taimet saapuvat meille yleensä huhtikuun puolen välin ja toukokuun alkupäivien välisenä aikana.
Lue lisää ennakkotuijistamme täältä.

Voit noutaa taimet myymälästämme tai toimitamme ne kotiinkuljetuksella. Lue lisää kuljetuksistamme.


Tilaamme taimia myös muilta taimistoilta

Tilaamme taimia perusvalikoimamme ulkopuolelta myös muilta taimistoilta jos haluat tilata tietyn lajikkeisia omenapuita tai muita erikoisuuksia, joita meiltä ei löydy. Jos etsit jotain tiettyä kasvia etkä löydä sitä valikoimistamme, kysy myyjältä voisiko kyseistä kasvia tilata. Tilattavat erikoiserät käsittelemme aina tapauskohtaisesti.

Kysy lisää myymala@pinsiontaimisto.fi tai soita 03-3122 2510.