Tilaaminen ja varaaminen

Paras tapa valita mieleisesi taimet, on tulemalla paikan päälle.
Taimipihan myyjät auttavat mielellään valinnoissa ja antavat neuvoja ostamiesi taimien hoitoon.

Sen lisäksi voit tilata taimia. Ennakkoon maksettuna voimme kerätä ne valmiiksi noutoa varten.
Varaathan aikaa vähintään 2 vrk:tta tilauksen maksamisen ja noudon välille. Kotiinkuljetukset järjestyvät kuljetusyhtiöiden avulla (lavakuljetukset alk. 70 € lähialueet). Näin varmistat että saat haluamasi kasvit juuri silloin, kun niitä tarvitset. Toimitusaika noin viikko.

Avojuurisia aitataimia voit varata ja noutaa keväisin ja syksyisin. Keväällä varausaika on säistä riippuen huhtikuusta toukokuun loppuun ja syksyisin lokakuun puolestä välistä marraskuulle.
Avojuurisia käsitellään vain lepotilaisina.

Havukasveja nostellaan paakkutaimiksi keväisin toukokuussa ennen kuin ne lähtevät kasvuun, osa myydään heti tilausten mukaan ja osa ruukutetaan astiataimiksi taimipihalle. Syksyisin nostamme pellosta vain etukäteen tilattuja havuja.

Keväisin myymme edullisia paakkutuijia ennakkoon maksettuina. Taimet saapuvat meille yleensä huhtikuun puolen välin ja toukokuun alkupäiven välisen aikana, jolloin asiakkaat noutavat ne heti tai järjestämme kotiinkuljetuksen (lavakuljetus, maksu riippuu matkasta ja lavojen määrästä).

Voimme (mahdollisuuksien mukaan) tilata myös taimia perusvalikoimamme ulkopuolelta muilta taimistoilta, esimerkiksi joitain tietyn lajikkeisia omenapuita, muita erikoisuuksia tai vaikka isomman määrän metsitystaimia. Jos etsit jotain tiettyä kasvia etkä löydä sitä valikoimistamme, kysy myyjältä voisiko kyseistä kasvia tilata.

Tilaa taimet meiltä sähköpostitse myymala@pinsiontaimisto.fi tai soittamalla 03-3122 2510.

Voit myös lähettää tarjouspyynnön täyttämällä lomakkeen, joka löytyy katalogistamme täältä.