Tilaaminen ja varaaminen

Paras tapa valita mieleisesi taimet, on tulemalla paikan päälle.
Taimipihan myyjät auttavat mielellään valinnoissa ja antavat neuvoja ostamiesi taimien hoitoon.

Sen lisäksi voit tilata taimia. Ennakkoon maksettuna voimme laittaa ne sivuun valmiiksi noutoa varten tai kotiinkuljettaa haluttuna ajankohtana. Näin varmistat että saat juuri ne kasvit ja juuri silloin kun niitä tarvitset.

Avojuurisia aitataimia voit varata keväisin ja syksyisin. Keväällä varausaika on säistä riippuen huhtikuusta toukokuun loppuun ja syksyisin lokakuun puolestä välistä marraskuulle.
Avojuurisia käsitelllään vain lepotilaisina.

Havukasveja nostellaan paakkutaimiksi keväisin toukokuussa ennen kuin ne lähtevät kasvuun, osa myydään heti tilausten mukaan ja osa ruukutetaan kesämyynteihin taimipihalle. Syksyisin nostamme pellosta vain etukäteen tilattuja havuja.

Keväisin myymme edullisia paakkutuijia ennakkoon maksettuina. Taimet saapuvat meille yleensä huhtikuun puolen välin ja toukokuun alkupäiven välisen aikana,  jolloin asiakkaat noutavat ne heti tai kotiinkuljetamme.

Voimme myös mahdollisuuksien mukaan tilata meille perusvalikoimamme ulkopuolelta taimia muilta taimistoilta, esimerkiksi joitain tietyn lajikkeisia omenapuita, muita erikoisuuksia tai vaikka isomman määrän metsitystaimia. Jos etsit jotain tiettyä kasvia etkä löydä sitä valikoimistamme, kysy myyjältä voisiko kyseistä kasvia tilata.

Tilaa taimet meiltä joko myymala@pinsiontaimisto.fi tai soittamalla 03-3122 2510

Voit myös lähettää tarjouspyynnön täyttämällä lomakkeen, joka löytyy katalogistamme täältä.