Ryhmille

 

 

 

 

 

Tutustu porukalla Pinsiön taimiston monipuoliseen näytepuistoon, Pirkanmaan runsaimpaan taimivalikoimaan uudistetussa myymälässä ja idylliseen maalaiskahvilaan vanhan navetan parvella.

Näytepuisto
Heti portin vasemmalla puolen avautuu näytepuisto, josta löydät valtavan määrän nimikyltein varustettuja puutarhakasveja. Täällä näet kasvit luontaisen ajankohtansa mukaan kukkivana, tuoksuvana ja kosketeltavana. Keväisin puiston valtaa sipulikukkien väriloisto, heinä-elokuussa puisto on rehevimmillään ja perennat parhaimmillaan, kunnes syksyn ensimmäiset kylmät yöt säveltävät lehtiin loistokkaan värisinfonian, Näytillä on esimerkkejä myös kivi- ja allasrakentamisesta, soliseva puro ja lummelampi. Koe tuuhea nurmikko paljain varpain ja jutustele hortonomimme Saaran kanssa kasvimaailman asioista.

Taimimyymälä
Esillä ja myynnissä on Pirkanmaan runsain taimivalikoima. Myymälää on uudistettu hiljattain leveillä, helppokulkuisilla käytävillä, joissa on asfalttipinta, joten liikkuminen on nyt helpompaa myös liikuntaesteisille. Perheen pienimmät viihtyvät leikkipaikalla, jossa kohoaa mm. hieno kiipeilyteline ja hämähäkkikeinu.

Varaa ryhmällesi ennakkoon (min 1 vko) alla olevista vaihtoehdoista mieluisin:

1. Tutustu omatoimisesti ihastuttavaan näytepuistoon ja monipuoliseen taimimyymälään. Nauti ostostesi lomassa Viljamin Vintin aidoista mauista puutarhahenkisessä miljöössä.

2. Puutarha-alan ammattilaisen vetämä opastettu kierros näyttelypuistossa, kesto n. 30-60 min, jonka jälkeen nautitaan Viljamin Vintin aidoista mauista.

3. Vuorovaikutteinen puutarha-aiheinen luento (60,-/ryhmä, kesto 15-60 min/ sop. mukaan)
kahvin lomassa Viljamin vintissä.
Aihe toiveen mukaan esim:
-PIHASUUNNITTELUN ALKEET
-MARJATARHAN PERUSTUS
-HEDELMÄPUIDEN HOITO
-PENSASAIDAN PERUSTAMINEN JA HOITO
-PERHOS- JA PÖRRIÄISKASVIT

Muista varata aikaa myös taimiostoksille!

Kahvila
Taimimyymälän kupeesta voit nousta vanhaa parvisiltaa pitkin navetan vintille, jossa puutarhahenkinen kahvilamme tarjoaa miellyttävän hengähdyshetken maukkaitten tuotteidemme parissa. Valmistamme tarjoamamme tuotteet laadukkaista ja aidoista raaka-aineista pääosin omin käsin luomu- ja lähituotantoa kunnioittaen. Oheismyynnissä pientä kotiinvietävää ja tuliaista, kuten lähialueen kädentaitajien tuotoksia ja puutarha-aiheisia tuotteita. Asiakaspaikkoja kahvilassa on terassi mukaan lukien 30-50. Palvelemme liikuntarajoitteisia parvisillan alaterassille.

Kahvilan tarjonta ryhmille (min. 15 hlö):

Luomukahvi tai tee laajasta teevalikoimastamme + kakkupala (sop.mukaan)
7 € /hlö
vaihtoehtoina:
TOSCAKAKKU (L)
PORKKANAKAKKU (L)
JUUSTOKAKKU (L,G)
SUKLAAKAKKU kermavaahdolla (L,G)

Luomukahvi tai tee laajasta teevalikoimastamme + suolainen piirakka (sop. mukaan)
7 € /hlö
vaihtoehtoina:
YRTTINEN KASVISPIIRAS (L,G)
KINKKU-KASVIS (L,G)

Luomukahvi tai tee laajasta teevalikoimastamme
+ käsinrypytetty aito karjalanpiirakka munavoilla
6,50 € /hlö

Luomukahvi tai tee laajasta teevalikoimastamme
+ suolainen piirakka ks. vaihtoehdot yllä
+ kakkupala ks. vaihtoehdot yllä
11 € /hlö

Aito, kermainen lohikeitto vihanneksilla (L,G) paikallisen käsin hapanjuureen leivotun saaristolaisleivän kera + ruokajuoma (vesi, mehu, maito) + luomukahvi/ yrttitee
16,50 € /hlö

Kunnon maalaisnakkikeitto (L,G) paikallisen käsin hapanjuureen leivotun saaristolaisleivän kera + ruokajuoma (vesi, mehu, maito) + luomukahvi/ yrttitee
15 € /hlö

Yrttinen kasvissosekeitto (L,G) tai (Veg), käsinrypytetty karjalanpiiras munavoilla  + ruokajuoma (vesi, mehu, maito) + luomukahvi/ yrttitee
16,50 € /hlö

Smoothie aidoista marjoista/hedelmistä/yrteistä kauden mukaan
3,50 € /hlö

Tilaukset ja erikoisruokavaliot min. viikkoa ennen

Tahdomme palvella myös kaikkia erikoisruokavalioita, jos et yltä löytänyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä.