Töihin taimistolle

Pinsiön taimisto on Tampereen lähistöllä sijaitseva yksityinen taimisto ja taimimyymälä

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua, monipuolisen sekä laajan tuotevalikoiman ja laadukkaita pirkanmaalaisia taimia. Elämyksellisen vierailupaikan taimien parissa, näytepuistossamme ja viihtyisässä maalaiskahvilassamme.
Kasvatamme itse monivuotisia taimia. Tämän lisäksi ostamme yksi- ja monivuotisia taimia myyntiin muilta kotimaisilta tuottajilta sekä ulkoa tarkkaan valituilta toimittajilta/kasvattajilta. Valikoimamme on laaja, koostuen kestävistä perussorteista sekä vaihtuvista erikoisuuksista ja uutuuksista.

Puistomestarimme Saara

Taimisto työllistää vuosittain runsaasti kausiväkeä vakituisten työntekijöiden lisäksi. Tarjoamme mielellämme paikkoja mahdollisuuksien mukaan myös alan harjoittelijoille sekä opiskelijoille.

Tarjoamme työtä myymälässä asiakaspalvelussa sekä tuotannon puolella kasvien parissa. Työt alkavat kaudesta riippuen maalis-huhtikuussa ja jatkuvat myöhään syksylle. Myymälän puolella työskennellään aukiolojen puitteissa, tuotannon puolella yleensä arkisin. Työ on sesonkiluonteista eli silloin paiskitaan hommia kun niitä on!

Pinsiön taimisto tarjoaa työntekijöilleen iloisen, kannustavan ja reippaan ilmapiirin, sekä tekemisen meiningin.

Sijaitsemme Kolmostien varrella Ylöjärven välittömässä läheisyydessä. Meille pääsee helposti 3-tietä pitkin omalla autolla, mutta taimiston edustalla sijaitsevat myös bussipysäkit.

Rekrytoinnit tulevalle kaudelle tehdään yleensä jo alkuvuodesta, mutta koska tahansa voit jättää myös avoimen hakemuksen allaoleville henkilöille!

Avoimia paikkoja ilmoittelemme TE-palveluiden sivuilla: paikat.te-palvelut.fi

Tartu tilaisuuteen!

Myymälän työpaikat: Suvi Norta
suvi@pinsiontaimisto.fi  / 050-431 4464

Kaikki/tuotannon työpaikat: Sami Pihkoluoma
santeri@pinsiontaimisto.fi  / 0400-638 683

Katso videolta millaista on olla tamiston puutarhamyymälässä töissä!


Töihin maalaiskahvila Viljamin Vinttiin?

Pihapiirissämme sijaitsee itse pitämämme maalaiskahvila Viljamin Vintti, joka palvelee vanhan navetan parvella. Kahvilassa leivotaan itse, suositaan aitoja makuja sekä lähituotantoa. Leivontakokemus on etu, mutta ei vaatimus. Meillä opit leipomaan omien reseptiemme mukaan herkullisia kahvilatuotteita.

Viljamin vintti

Meille ehdottoman tärkeää on ekologisuus ja puhtaus. Jokapäiväiseen työhön kuuluu puhtauden ylläpitäminen, kierrätys ja myytävänä olevien tuotteiden järjestely. Päivän päätteeksi paikat siivotaan kunnolla seuraavaa päivää varten.

Rauhallinen kahvihetki on iso osa Pinsiön Taimiston asiointikokemusta, joten haluamme että asiakkaalle jää hyvä mieli kun hän poistuu kahvilasta. Kahvilanpitäjiltä odotetaan siis reipasta, positiivista asiakaspalveluasennetta ja intoa oppia uutta. Toivottavasti pidät myös eläimistä, sillä Viljamin Vintti on eläinystävällinen kahvila!

Työt sijoittuvat kesäkaudelle, sillä talvisin kahvila on talviunilla.

Kahvilan työpaikat: Tea Pihkoluoma
tea@pinsiontaimisto.fi  / 050-431 4467

Kurkkaa video kahvilan arjesta