Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus on kätevä vaihtoehto silloin kun taimia on paljon tai ne ovat kookkaita. Logistiikkatiimimme pakkaa taimet ja toimitamme ne sovitusti kotipihaasi. Taimet kuljetetaan oman kuljetuspalvelumme tai Schenkerin kautta.

Tukkuasiakas?
Ota yhteyttä tukkumyyntiimme täältä.

Oma kuljetuspalvelumme kuljettaa laajoilla alueilla Pirkanmaalla

Oma kuljetuspalvelumme on edullisin toimitusvaihtoehtomme. Kuskina toimii kuljettajamme Oiva. Kotiinkuljetuksemme palvelee laajoilla alueilla Pirkanmaalla. Kysy tarjous kuljetuksesta myymala@pinsiontaimisto.fi tai soita 03-3122 2510 / Minna.

Kuljetamme kattavasti myös koko Suomen alueelle

Toimitamme kasvit lavoille tai häkkeihin pakattuina. Kuljetuksen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Jos haluat tilata taimille kuljetuksen, lähetämme laskun sähköpostiisi (laskutuslisä 5 €). Kun maksusuoritus näkyy meillä, lähetämme taimet. Emme toimita taimia tai muita tuotteita Postin tai Matkahuollon välityksellä. Pienet taimet kuten mansikka, vadelma, perennat, kesäkukat ja tarvikkeet ovat ostettavissa vain paikan päältä.

Kaipaatko lisätietoja kuljetuksista?

Järjestämme kuljetukset aina edullisimman vaihtoehdon mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse myymala@pinsiontaimisto.fi tai soita 03-3122 2510 / Minnalle asiakaspalveluun. Autamme sinua mielellämme.