Pinsiön Taimiston pihapäivät 18.–20.5.

Tervetuloa Pinsiön Taimiston pihapäiville 18.-20.5.2023!

Tällä tapahtumasivulla voit tutustua pihapäivien ohjelmaan ja ajankohtaisiin tarjouksiin.

Meillä voit tavata asiantuntevia puutarhanhoitoalan ammattilaisia, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun pihaasi sopivat kasvit ja tarvikkeet.

Allasasioissa voit luottaa altaiden erikoisosaajaan Tapaniin, joka auttaa sinua valitsemaan oikean koristealtaan pihallesi ja antaa vinkkejä vesikasvien hoitoon.

Perennojen, pionien ja heinien kasvattamisessa auttaa perenna-asiantuntija Marjaana, joka tuntee nämä kasvit kuin omat taskunsa. Hän osaa kertoa, miten saat kukkapenkkisi kukkimaan upeasti ja kestävästi.
Yrtti/vihannes-asiantuntija Ilona auttaa sinua aloittamaan oman viherhuoneesi tai kasvimaasi. Hän tietää, miten saat yrtit, vihannekset ja kesäkukat menestymään parhaiten.

Taimiston asiantuntijat
Taimiston asiantuntijat

Kaipaatko pihasi järjestelyyn uusia ideoita? Suunnittelija Helena auttaa sinua suunnittelemaan pihan, josta voit nauttia vuoden ympäri. Tule keskustelemaan hänen kanssaan ja kysy vinkkejä pihasuunnittelusta.

Torstaina ja perjantaina kauppias esittelee havukasveja, erityisesti bonsaita ja leikattuja erikoisuuksia. Jos olet suunnittelemassa esimerkiksi kuusiaitaa tai mietit, millainen vuorimänty sopisi pihaasi, kauppias auttaa mielellään. Taimipihallamme voit tutustua rauhassa eri vaihtoehtoihin ja myyjämme ovat valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tapaamaan asiantuntijamme!

Taimikaupoilla viihtyy koko perhe

Lasten leikkipaikkassamme on nyt entistä enemmän puuhaa perheen pienimmille. Tuo lapset testaamaan esimerkiksi hämähäkkikeinua tai hurjaa kiipeilyreittiä!

Nälän yllättäessä maalaiskahvila Viljamin Vintiltä löytyy purtavaa moneen makuun. Täyteläiset smoothiet, ruokaisat vohvelit sekä itse leivotut piiraat ja raakakakut ovat ovat kahvilassa itse valmistettuja.

Mustikat ja kuusenkerkät on poimittu lähimetsistä ja yrtit sekä vihannekset ovat omasta maasta. Valikoimista löytyy myös vegaanisia tuotteita.

 

Nälän yllättäessä maalaiskahvila Viljamin Vintiltä löytyy purtavaa moneen makuun.
Nälän yllättäessä maalaiskahvila Viljamin Vintiltä löytyy purtavaa moneen makuun.

Pihapäivien ajankohtaiset tuotteet ja tarjoukset

 

Tarjouksessa kaunis keltalehtijapaninangervo `Goldflame`

Keltalehtijapaninangervo on kaunis ja kapea pensas, jonka lehdet puhkeavat oranssinkeltaisina ja vihertyvät kesän aikana. Syksyllä se saa taas upean oranssin värin, joka tuo kivaa piristystä istutusryhmiin. Tämä harvinaisuus on varmasti ihana lisäys puutarhaan ja nyt saat sen poikkeuksellisen edullisesti hintaan 5 € / kpl (norm. 13,50 € / kpl).

Keltalehtijapaninangervo
Keltalehtijapaninangervo

Nyt on oikea aika kylvää nurmikkoa

Meillä on hyvä valikoima erilaisia nurmikon siemeniä isompaan tai pienempään pihaan, jalkapallokentäksi tai etupihan koristeeksi.
Tarjoamme nyt erikoistarjouksen kolmelle ensimmäiselle 10 kg:n säkin ostajalle: saat pohjan valmisteluun tarkoitetun jyrän ilmaiseksi lainaan yhden päivän ajaksi. Näin nurmikon kylvö sujuu vaivattomasti ja saat pihan kauniiksi juuri ajoissa kesäksi.
Lisäksi tarjoamme 10 kg:n säkeille erikoishinnan, joten nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja hankkia laadukkaat nurmikon siemenet edulliseen hintaan.
Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun pihaasi sopivat siemenet. Ja muista, meiltä saat myös ammattitaitoiset vinkit ja neuvot nurmikon kylvöön ja hoitoon liittyen.

Katso koko siemenvalikoimamme täältä!

 

Nurmikon pohjan valmisteluun tarkoitettu jyrä
Nurmikon pohjan valmisteluun tarkoitettu jyrä.

Tutustu myös ekologisiin BioProffan pihavilla-tuotteisiin! Pinsiön Taimistolta on saatavilla BioProffan rikkaruohomatto, etanajarru ja katekiekko. Lampaanvilla on biohajoava, uusiutuva luonnontuote, joka lämmittää kasvualustaa, varastoi kosteutta ja estää tehokkaasti rikkakasvien kasvun.

 BioProffan rikkaruohomatto
BioProffan lavakaulusmatto.

 

Tuote on valittu Suomen puutarhakauppiaiden vuoden 2023 puutarhatuotteeksi. Lisätietoja voit lukea tästä linkistä!

Oman tuotannon vadelman- ja mansikantaimet

Pinsiön Taimistolla on myynnissä myös oman tuotannon vadelman- ja mansikantaimia. Esimerkiksi jatkuvasatoisen mansikka ’Rian` satoikäisiä taimia raakileineen saa jo. Näistä saa mansikoita jo lakkiaisiin!

Katso tarjoukset täältä!

Mansikkaleivos
Ihanat kesäherkut omista mansikoista.
Mansikka Ria
Mansikka Ria

 

Lavakauluksen avulla saat perustettua oman hyötypuutarhan vaivattomasti

Lavakaulus voidaan asentaa maahan tai vaikka parvekkeelle. Vuoraamalla lavakauluksen muovilla ja täyttämällä sen mullalla, voit kasvattaa helposti omat salaatit, yrtit ja vaikkapa retiisit.
Meiltä löydät laadukkaat lavakaulukset, jotka ovat normaalisti 24 euroa, mutta nyt saat ne erikoistarjoushintaan 9 euroa kappaleelta.
Hyötypuutarha tuo iloa ja terveellistä ruokaa elämääsi, joten nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja hankkia omat lavakaulukset edullisesti Pinsiön Taimistolta!

Ihania yrttejä omasta puutarhasta
Ihania yrttejä omasta puutarhasta.
Lavakaulus 140 cm x 80 cm
Lavakaulus 140 cm x 80 cm

Runsas valikoima upeita kesäkukkia

Nyt voit jo istuttaa kesäkukkia ulos! Valikoimassa on kotimaisten tuttujen pelargonioiden lisäksi myös erikoisempia kaunottaria.

Runsas valikoima upeita kesäkukkia.

 

 

 

Havupuut, aitakuuset ja tuijat

Nostamme pellosta komeita havupuita, tule valitsemaan parhaat päältä!

 

Komeita havupuun taimia

Myös aitakuusia saa nyt hyvillä määräalennuksilla.

Katso kaikki tarjoukset täältä! 

Nyt on hyvä tilaisuus valita itselleen sopivat havupuut, aitakuuset ja tuijat hyvine määräalennuksineen.
Näyttelyssä on myös leikattuja havupuita ja bonsaipuita. Taimistolta löydät myös kotimaisia pienikasvuisia havuerikoisuuksia, ja uutuutena rungollinen pallopihta!
Katso koko havukasvien valikoimamme täältä!

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää Pinsiön taimistolla!